Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33074
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛисиченко, М. Л.-
dc.contributor.authorСолошенко, О. О.-
dc.date.accessioned2023-05-25T18:19:48Z-
dc.date.available2023-05-25T18:19:48Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСолошенко О. О. Підвищення ефективності роботи електропривода змішувача інгредієнтів кондитерських виробів. Матеріали науково-практичної студентської конференції "Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України", 2 квітня 2020 р.; наук. кер. Лисиченко М. Л. Харків: ХНТУСГ, 2020. Вип. 12. С. 102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33074-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності роботи електропривода змішувача інгредієнтів кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали науково-практичної студентської конференції "Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України" Випуск 12

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MNPK Problemy enerhozabezpechennia ta enerhozberezhenia v APK Ukrainy_Vyp 12_2020-101.pdf373.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.