Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33023
Назва: Інноваційні підходи у сфері туризму та готельно-ресторанній справі
Автори: Сербіненко, М.
Науковий керівник : Заїка, С. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Сербіненко М. Інноваційні підходи у сфері туризму та готельно-ресторанній справі. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року); наук. кер. С. О. Заїка. Харків: ДБТУ, 2023. С. 641-643
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33023
Розташовується у зібраннях:Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VII_konf_URSES_DBTU_2023-642-644.pdf204.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.