Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33023
Название: | Інноваційні підходи у сфері туризму та готельно-ресторанній справі |
Авторы: | Сербіненко, М. |
Научный руководитель: | Заїка, С. О. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Сербіненко М. Інноваційні підходи у сфері туризму та готельно-ресторанній справі. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року); наук. кер. С. О. Заїка. Харків: ДБТУ, 2023. С. 641-643 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33023 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_konf_URSES_DBTU_2023-642-644.pdf | 204.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.