Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33023
Title: Інноваційні підходи у сфері туризму та готельно-ресторанній справі
Authors: Сербіненко, М.
metadata.dc.contributor.advisor: Заїка, С. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сербіненко М. Інноваційні підходи у сфері туризму та готельно-ресторанній справі. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року); наук. кер. С. О. Заїка. Харків: ДБТУ, 2023. С. 641-643
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33023
Appears in Collections:Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VII_konf_URSES_DBTU_2023-642-644.pdf204.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.