Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33023
Title: | Інноваційні підходи у сфері туризму та готельно-ресторанній справі |
Authors: | Сербіненко, М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Заїка, С. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Сербіненко М. Інноваційні підходи у сфері туризму та готельно-ресторанній справі. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року); наук. кер. С. О. Заїка. Харків: ДБТУ, 2023. С. 641-643 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33023 |
Appears in Collections: | Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VII_konf_URSES_DBTU_2023-642-644.pdf | 204.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.