Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 2 (12)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Огляд основних технологій виробництва реструктурованих продуктів на основі рослинної сировини
Пестіна, Г. О.
2010
Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу
Плотнікова, Р. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Пивоваров, П. П.
Discover
Author
1
Гринченко, Н. Г.
1
Пестіна, Г. О.
1
Пивоваров, П. П.
1
Плотнікова, Р. В.
Subject
1
гелеутворювачі
1
декальцинування сорбентом
1
реструктуровані продукти
1
рослинна сировина
1
термостабільність молока
Date issued
2
2010
Has File(s)
2
true