Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32961
Title: Удосконалення процесу кутерування м’ясо-рибної сировини
Authors: Дуб, В. В.
Шаройко, М. М.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дуб В. В., Шаройко М. М. Удосконалення процесу кутерування м’ясо-рибної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 234-235
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32961
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-234-235.pdf363.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.