Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32961
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДуб, В. В.-
dc.contributor.authorШаройко, М. М.-
dc.date.accessioned2023-05-24T12:59:18Z-
dc.date.available2023-05-24T12:59:18Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationДуб В. В., Шаройко М. М. Удосконалення процесу кутерування м’ясо-рибної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 234-235uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32961-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleУдосконалення процесу кутерування м’ясо-рибної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-234-235.pdf363.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.