Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32960
Назва: | Розробка способу одержання молочно-білкового напівфабрикату для виробництва десертної продукції |
Автори: | Дейниченко, Г. В. Федак, В. І. |
Дата публікації: | 22-тра-2014 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Федак В. І. Розробка способу одержання молочно-білкового напівфабрикату для виробництва десертної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 232-233 |
Серія/номер: | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32960 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-232-233.pdf | 191.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.