Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921
Название: | Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарства |
Авторы: | Лега, О. В. Яловега, Л. В. Прийдак, Т. Б. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Лега О. В., Яловега Л. В., Прийдак Т. Б. Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарства. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року). Харків: ДБТУ, 2023. С. 430-433 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_konf_URSES_DBTU_2023-431-434.pdf | 210.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.