Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921
Название: Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарства
Авторы: Лега, О. В.
Яловега, Л. В.
Прийдак, Т. Б.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Лега О. В., Яловега Л. В., Прийдак Т. Б. Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарства. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року). Харків: ДБТУ, 2023. С. 430-433
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921
Располагается в коллекциях:Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VII_konf_URSES_DBTU_2023-431-434.pdf210.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.