Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921
Title: | Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарства |
Authors: | Лега, О. В. Яловега, Л. В. Прийдак, Т. Б. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Лега О. В., Яловега Л. В., Прийдак Т. Б. Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарства. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року). Харків: ДБТУ, 2023. С. 430-433 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921 |
Appears in Collections: | Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VII_konf_URSES_DBTU_2023-431-434.pdf | 210.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.