Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛега, О. В.-
dc.contributor.authorЯловега, Л. В.-
dc.contributor.authorПрийдак, Т. Б.-
dc.date.accessioned2023-05-24T10:17:56Z-
dc.date.available2023-05-24T10:17:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛега О. В., Яловега Л. В., Прийдак Т. Б. Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарства. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року). Харків: ДБТУ, 2023. С. 430-433uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАвтоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VII_konf_URSES_DBTU_2023-431-434.pdf210.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.