Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921
Title: Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарства
Authors: Лега, О. В.
Яловега, Л. В.
Прийдак, Т. Б.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Лега О. В., Яловега Л. В., Прийдак Т. Б. Автоматизація бізнес-процесів як механізм підвищення ефективності діяльності ресторанного господарства. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 20-21 квітня 2023 року). Харків: ДБТУ, 2023. С. 430-433
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32921
Appears in Collections:Матеріали VІI Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VII_konf_URSES_DBTU_2023-431-434.pdf210.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.