Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32915
Title: Ефективність використання гідролізату з молюсків у виробництві хлібобулочних виробів
Authors: Дейниченко, Г. В.
Кірєєва, О. І.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Кірєєва О. І. Ефективність використання гідролізату з молюсків у виробництві хлібобулочних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 228-229
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32915
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-228-229.pdf191.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.