Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32836
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorСоколова, Є. Б.-
dc.date.accessioned2023-05-24T06:39:31Z-
dc.date.available2023-05-24T06:39:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСоколова Є. Б. Дослідження впливу технологій переробки на якість заморожених овочевих сумішей для перших страв. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 311.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32836-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу технологій переробки на якість заморожених овочевих сумішей для перших стравuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_311.pdf124.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.