Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32831
Название: Застосування діаграми спорідненості для вирішення проблем якості сирого молока
Авторы: Малкова, А. А.
Научный руководитель: Гасай, Є. Л.
Карпенко, З. П.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Малкова А. А. Застосування діаграми спорідненості для вирішення проблем якості сирого молока. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Гасай Є. Л., Карпенко З. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 306.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32831
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_306.pdf156.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.