Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32717
Назва: Вивчення якості нових тоні-зуючих оздоровчих напоїв із використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре
Автори: Козир, А. В.
Науковий керівник : Берестова, А. А.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Козир А. В. Вивчення якості нових тоні-зуючих оздоровчих напоїв із використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Берестова А. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 138.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32717
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_138-138.pdf135.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.