Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32717
Назва: | Вивчення якості нових тоні-зуючих оздоровчих напоїв із використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре |
Автори: | Козир, А. В. |
Науковий керівник : | Берестова, А. А. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Козир А. В. Вивчення якості нових тоні-зуючих оздоровчих напоїв із використанням молочної сироватки та наноструктурованого пюре. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Берестова А. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 138. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32717 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_138-138.pdf | 135.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.