Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32715
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorКакадій, Ю. П.-
dc.date.accessioned2023-05-22T16:28:09Z-
dc.date.available2023-05-22T16:28:09Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКакадій Ю. П. Вивченняякості ягід та дрібнодисперсного пюрез них із використаннямкріогенного шокового заморожування та подрібнення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 136.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32715-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивченняякості ягід та дрібнодисперсного пюрез них із використаннямкріогенного шокового заморожування та подрібненняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_136-136.pdf173.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.