Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32710
Название: Вивчення якості гомогенізованих оздоровчих сиркових виробів, збагачених каротиноїдними добавками, отриманих із використанням нанотехнологій
Авторы: Вітренко, Н. С.
Научный руководитель: Глубокий, Д. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вітренко Н. С. Вивчення якості гомогенізованих оздоровчих сиркових виробів, збагачених каротиноїдними добавками, отриманих із використанням нанотехнологій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Глубокий Д. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.131.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32710
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_131-131.pdf134.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.