Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32709
Название: Дослідження вмісту БАР дрібнодисперсних кріопорошків із яблук, отриманих за кріогенною технологією
Авторы: Бутенко, Н. В.
Научный руководитель: Соколова, Л. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бутенко Н. В. Дослідження вмісту БАР дрібнодисперсних кріопорошків із яблук, отриманих за кріогенною технологією. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.130.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32709
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_130-130.pdf134.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.