Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛазоренко, Н. П.-
dc.contributor.advisorДорохович, В. В.-
dc.contributor.authorОмельянченко, І. С.-
dc.date.accessioned2023-05-21T17:14:15Z-
dc.date.available2023-05-21T17:14:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОмельянченко І. С. Виробництво безглютенових маффінів із використанням борошна амаранту. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Лазоренко Н. П., Дорохович В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.124.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32656-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleВиробництво безглютенових маффінів із використанням борошна амарантуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_124-124.pdf128.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.