Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32654
Назва: Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини
Автори: Мирошник, Ю. А.
Науковий керівник : Доценко, В. Ф.
Гавриш, А. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мирошник Ю. А. Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Доценко В. Ф., Гавриш А. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.122.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32654
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_122-122.pdf128.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.