Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32619
Название: Дослідження якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва
Авторы: Ягольник, О. М.
Научный руководитель: Миколенко, С. Ю.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ягольник О. М. Дослідження якості хлібопекарських дріжджів вітчизняного виробництва. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Миколенко С. Ю. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 238.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32619
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_238.pdf138.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.