Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32539
Назва: Аналіз діяльності Міжнародної асоціації дослідників гречки (IBRA)
Автори: Прокопенко, О. В.
Науковий керівник : Дубініна, А. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Прокопенко О. В. Аналіз діяльності Міжнародної асоціації дослідників гречки (IBRA). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Дубініна А. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 224.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32539
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_224.pdf138.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.