Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32524
Title: Дослідження якості морозива, що виробляється на підприємстві АТ «Хладопром»
Authors: Некрасова, А. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевична, Н. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Некрасова А. Ю. Дослідження якості морозива, що виробляється на підприємстві АТ «Хладопром». Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Черевична Н. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 217.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32524
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_217.pdf138.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.