Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32437
Назва: Технологія молочно-рослинних функціональних нанонапоїв на основі сироватки молочної та фруктових кріодобавок
Автори: Стуконоженко, Т. А.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Берестова, А. А.
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Стуконоженко Т. А. Технологія молочно-рослинних функціональних нанонапоїв на основі сироватки молочної та фруктових кріодобавок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Берестова А. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 183-184.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32437
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_183-184.pdf267.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.