Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32423
Title: Поліпшення якості супів-пюре шляхом використання соєво-білкового збагачувача
Authors: Резнікова, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Власенко, Л. Л.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Резнікова М. В. Поліпшення якості супів-пюре шляхом використання соєво-білкового збагачувача. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Власенко Л. Л. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 181.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32423
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_181.pdf165.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.