Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32417
Название: | Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капусти |
Авторы: | Погарський, О. С. |
Научный руководитель: | Павлюк, Р. Ю. Соколова, Л. М. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Погарський О. С. Кріогенна технологія та якість нових заморожених продуктів із хлорофіловмісної капусти. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Соколова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 176. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32417 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_176.pdf | 133.59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.