Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32392
Назва: Оцінка якості наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів, отриманого за допомогою кріогенного «Шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення
Автори: Кись, В. В.
Науковий керівник : Маціпура, Т. С.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кись В. В. Оцінка якості наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів, отриманого за допомогою кріогенного «Шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Маціпура Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 156-157.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32392
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_156-157.pdf297.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.