Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32381
Назва: | Визначення якості нових сирних закусок, отриманих із використанням заморожування, кріодеструкції та рослинних добавок із пряних овочів |
Автори: | Гребенькова, Ю. С. |
Науковий керівник : | Юр’єва, О. О. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Гребенькова Ю. С. Визначення якості нових сирних закусок, отриманих із використанням заморожування, кріодеструкції та рослинних добавок із пряних овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 149. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32381 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_149.pdf | 165.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.