Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32381
Title: Визначення якості нових сирних закусок, отриманих із використанням заморожування, кріодеструкції та рослинних добавок із пряних овочів
Authors: Гребенькова, Ю. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Юр’єва, О. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гребенькова Ю. С. Визначення якості нових сирних закусок, отриманих із використанням заморожування, кріодеструкції та рослинних добавок із пряних овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Юр’єва О. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 149.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32381
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_149.pdf165.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.