Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32324
Назва: Використання структурованого білка соняшнику в м’ясних комбінованих виробах
Автори: Якименко, Д. І.
Науковий керівник : Горбань, В. Г.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Якименко Д. І. Використання структурованого білка соняшнику в м’ясних комбінованих виробах. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Горбань В. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 143.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32324
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_143.pdf159.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.