Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32316
Название: Перспектива використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробів зі зниженою калорійністю
Авторы: Походенко, А. І.
Научный руководитель: Дуденко, Н. В.
Цибань, Л. С.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Походенко А. І. Перспектива використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробів зі зниженою калорійністю. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 139.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32316
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_139.pdf127.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.