Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32279
Назва: | Influence of additional treatment on consumers properties of ceramic flowerpots |
Інші назви: | Вплив додаткової обробки на споживчі властивості керамічних горщиків для квітів |
Автори: | Sorokina, S. V. Shevchenko, E. E. Afanasieva, V. A. |
Дата публікації: | 19-тра-2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Sorokina S.V., Shevchenko E.E., Afanasieva V.A. Influence of additional treatment on consumers properties of ceramic flowerpots. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 15-16 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32279 |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-15-16.pdf | 207.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.