Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32279
Title: Influence of additional treatment on consumers properties of ceramic flowerpots
Other Titles: Вплив додаткової обробки на споживчі властивості керамічних горщиків для квітів
Authors: Sorokina, S. V.
Shevchenko, E. E.
Afanasieva, V. A.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Sorokina S.V., Shevchenko E.E., Afanasieva V.A. Influence of additional treatment on consumers properties of ceramic flowerpots. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 15-16
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32279
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-15-16.pdf207.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.