Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32171
Назва: Шляхи та перспективи раціонального використання і переробки рибної вторинної сировини
Автори: Кастигов, К. В.
Науковий керівник : Панікарова, Б. О.
Антоненко, С. П.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кастигов К. В. Шляхи та перспективи раціонального використання і переробки рибної вторинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Панікарова Б. О., Антоненко С. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 130.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32171
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_130.pdf127.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.