Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32171
Title: Шляхи та перспективи раціонального використання і переробки рибної вторинної сировини
Authors: Кастигов, К. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Панікарова, Б. О.
Антоненко, С. П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кастигов К. В. Шляхи та перспективи раціонального використання і переробки рибної вторинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Панікарова Б. О., Антоненко С. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 130.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32171
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_130.pdf127.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.