Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32159
Назва: Технологія десерту «Фондан» із підвищеним вмістом мікроелементів
Автори: Волкова, А. В.
Науковий керівник : Жулінська, О. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Волкова А. В. Технологія десерту «Фондан» із підвищеним вмістом мікроелементів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Жулінська О. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 124.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32159
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_124.pdf127.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.