Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32154
Title: Дослідження показників якості ковбасних виробів та паштетів оздоровчого призначення, збагачених кальцієм
Authors: Ананіна, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Серік, М. Л.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ананіна К. С. Дослідження показників якості ковбасних виробів та паштетів оздоровчого призначення, збагачених кальцієм. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Серік М. Л. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 121.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32154
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_121.pdf127.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.