Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32149
Title: Удосконалення технології консервування кишкових оболонок
Authors: Павлов, В. Г.
Болдирева, О. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Онищенко, В. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлов В. Г., Болдирева О. М. Удосконалення технології консервування кишкових оболонок. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Онищенко В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 116.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32149
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_116.pdf117.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.