Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32135
Название: Ферментативна обробка сировини та НВЧ-нагрівання в технології м’ясних виробів
Авторы: Бершадський, Б. В.
Научный руководитель: Павлоцька, Л.Ф.
Коваленко, В. О.
Цихановська, І. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бершадський Б. В. Ферментативна обробка сировини та НВЧ-нагрівання в технології м’ясних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Павлоцька Л. Ф., Коваленко В. О., Цихановська І. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 106.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32135
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_106.pdf117.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.