Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32112
Название: Використання борошна з пивної дробини в технології кексів
Авторы: Хуснутдінова, Т. Б.
Научный руководитель: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хуснутдінова Т. Б. Використання борошна з пивної дробини в технології кексів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 98.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32112
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_98.pdf138.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.