Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32106
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorІоргачова, К. Г.-
dc.contributor.advisorМакарова, О. В.-
dc.contributor.authorХвостенко, К. В.-
dc.contributor.authorПриз, І. В.-
dc.date.accessioned2023-05-15T06:14:03Z-
dc.date.available2023-05-15T06:14:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationХвостенко К. В., Приз І. В. Вплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галет. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Іоргачова К. Г., Макарова О. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32106-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив нових видів вуглеводовмісної сировини на якість галетuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_96.pdf138.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.