Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32105
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБілик, О. А.-
dc.contributor.authorХалікова, Е. Ф.-
dc.date.accessioned2023-05-15T06:11:02Z-
dc.date.available2023-05-15T06:11:02Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationХалікова Е. Ф. Уповільнення процесу черствіння булочних виробів за допомогою сухого картопляного пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Білик О. А. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32105-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУповільнення процесу черствіння булочних виробів за допомогою сухого картопляного пюреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_95.pdf138.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.