Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32103
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorСтепанькова, Г. В.-
dc.contributor.authorГанус, І. О.-
dc.date.accessioned2023-05-15T06:07:29Z-
dc.date.available2023-05-15T06:07:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСтепанькова Г. В., Ганус І. О. Удосконалення технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Олійник С. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32103-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_93.pdf138.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.