Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32064
Назва: Дослідження вмісту поліфенольних сполук та антиоксидантної активності популярних напоїв
Автори: Бажай-Жежерун, С. А.
Дегтярьов, Л. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бажай-Жежерун С. А., Дегтярьов Л. С. Дослідження вмісту поліфенольних сполук та антиоксидантної активності популярних напоїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.111.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32064
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_111-111.pdf128.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.