Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32034
Назва: Оцінка органолептичних показників заварних напівфабрикатів із додаванням борошна з пророщеного зерна
Автори: Пашинська, М. С.
Науковий керівник : Левандовський, Л. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пашинська М. С. Оцінка органолептичних показників заварних напівфабрикатів із додаванням борошна з пророщеного зерна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Левандовський Л. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 84.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32034
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_84.pdf138.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.