Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32032
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМиколів, Т. І.-
dc.contributor.authorОрлова, О. П.-
dc.contributor.authorМар’їна, Н. О.-
dc.date.accessioned2023-05-12T11:31:23Z-
dc.date.available2023-05-12T11:31:23Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОрлова О. П., Мар’їна Н. О. Розроблення рецептури хлібобулочних виробів зниженої калорійності з використанням цільнозернового борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Миколів Т. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32032-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозроблення рецептури хлібобулочних виробів зниженої калорійності з використанням цільнозернового борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_82.pdf169.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.