Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32032
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Миколів, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Орлова, О. П. | - |
dc.contributor.author | Мар’їна, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-12T11:31:23Z | - |
dc.date.available | 2023-05-12T11:31:23Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Орлова О. П., Мар’їна Н. О. Розроблення рецептури хлібобулочних виробів зниженої калорійності з використанням цільнозернового борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Миколів Т. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 82. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32032 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розроблення рецептури хлібобулочних виробів зниженої калорійності з використанням цільнозернового борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_82.pdf | 169.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.