Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32009
Назва: Перспективи використання шротів горіхових культур у технології здобного печива
Автори: Новік, Г. В.
Науковий керівник : Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Новік Г. В. Перспективи використання шротів горіхових культур у технології здобного печива. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32009
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_80.pdf138.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.