Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32007
Title: | Выбор оптимального метода «отложенного выпекания» при производстве хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения |
Authors: | Мальков, Р. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Солоницкая, И. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мальков Р. Ю. Выбор оптимального метода «отложенного выпекания» при производстве хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Солоницкая И. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 78. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32007 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_78.pdf | 138.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.