Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32007
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСолоницкая, И. В.-
dc.contributor.authorМальков, Р. Ю.-
dc.date.accessioned2023-05-12T07:18:03Z-
dc.date.available2023-05-12T07:18:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМальков Р. Ю. Выбор оптимального метода «отложенного выпекания» при производстве хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначения. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Солоницкая И. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 78.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32007-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВыбор оптимального метода «отложенного выпекания» при производстве хлебобулочных изделий лечебно-профилактического назначенияuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_78.pdf138.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.